We make it personal

De aan- of verkoop van een woning is een emotioneel proces. Daarom hechten wij veel belang aan een persoonlijke & warme aanpak aangepast aan jouw situatie. Met 12 jaar ervaring en een grote passie voor vastgoed en mensen gaan we elke dag opnieuw voor een correcte dienstverlening op basis van vertrouwen.

Kantoor

Het kantoor is gelegen in het levendige centrum van Rumbeke en voorziet gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving. We voorzien graag de nodige tijd voor jouw daarom werken we graag op afspraak. Op het kantoor merk je meteen dat er een familiale sfeer heerst en deze warmte en gezelligheid willen we graag ook naar buiten dragen.

Succesvol verkopen

We stellen alles in het werk om de verkoop van jouw eigendom succesvol en zorgeloos te laten verlopen. We besteden daarbij een grote aandacht aan een correcte administratie in samenspraak met jouw notaris. Een professionele fotograaf zorgt voor een warme uitstraling en mooie video's. Een doeltreffende marketingcampagne en een uitgebreid netwerk zorgen ervoor dat we snel de geschikte kandidaat vinden.

All-in verhuurdienst

Als extra service kan je bij ons ook terecht voor de verhuur van jouw woning, appartement of handelspand. Met een verregaande service begeleiden we je door gans het traject van bezoek tot contract en van huurwaarborg tot indexatie. Zonder zorgen voor jouw als eigenaar.

Schatting & advies

Wens je een vrijblijvende waardebepaling van jouw eigendom, ben je op zoek naar een nieuwe woning of had je simpelweg graag meer advies dan ben je uiteraard meer dan welkom in het kantoor. Contacteer ons voor een afspraak en we maken met plezier de nodige tijd vrij.