Vakantiehuis Villa Gisèle

Een idyllisch logeeradresje op maat van 8 personen geschikt voor elk moment van het jaar.
Het vakantiehuis telt 4 elegante slaapkamers, elk met badkamer en toilet.
Aperitieven of kokerellen in de volledig uitgeruste keuken met kookeiland en koelcel doe je altijd met fantastich zicht. De iets hoger gelegen zithoek met open haard is de ideale plaats om te ontspannen na een wandeling of fietstocht in de streek. De fietsen stal je handig in de aparte berging en ook de tuin met terras en petanqueplein biedt heerlijke cocoonplekjes.
Een gezellige en uitnodigende plek om te genieten met al wie je lief is.

Locatie

Villa Gisèle strekt zich uit langs de IJzer in het prachtige polderlandschap van Diksmuide en is gelegen tussen de IJzertoren en de Knokkebrug. Met Ieper en Nieuwpoort op amper 20 km logeer je hier in alle rust en stilte, pal aan het water.

Genieten langs de IJzer

De Westhoek levert je een fantastische streek en belooft je de allermooiste herinneringen met tal van activiteiten op en rond de IJzer. Ook op kindermaat is plezier verzekerd.
Op aanvraag stippelen we jullie verblijf uit en sturen we jullie naar de mooiste plekjes in de streek. Wat dachten jullie van de Solex als vervoermiddel?

Zorgeloos logeren

Voor wie liever zelf niet kookt, is er voor elk wat wils: gevulde koelcel bij aankomst, kraakvers ontbijt, BBQ en als kers op de taart een ‘kok aan huis’. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden! Wij zorgen graag voor jullie!

Boek jouw verblijf

Wij voorzien alle ingrediënten voor rust en landelijke gezelligheid.
Je arriveert hier zorgeloos. Alles wat je maar kunt wensen, is er!
Onze prijzen zijn ‘all-inclusive’. Zonder verborgen kosten.
Contacteer Liesbeth Debusschere voor alle informatie op:
0498 58 67 04
liesbeth.debusschere@hotmail.be
www.villa-gisele.com